Animatorcursus Kerstvakantie 2017

Datum: 
26/12/2017 - 11:00 tot 31/12/2017 - 12:30

Elke Chirocursus zit boordevol spannende nieuwe spelen. Tijdens de animatorvorming leer je met de gekste materialen nieuwe spelen bedenken samen met andere cursusdeelnemers. Je krijgt een voorraad begeleidingstips en leert meer over de leefwereld van de Chiroleden, over je netwerk en over je leidingsploeg.

Tiny gaat van het padje, ze is compleet de weg kwijt. En dan bedoelen we niet gewoon in het bos... Drank, drugs en mooie jongens ze doet ze allemaal. Daarnaast heeft ze nooit nog een voorbereid programma en weet ze niet meer hoe ze moet omgaan met haar leden. Lijfstraffen zijn volgens haar best wel OK.

Hoog tijd om Tiny terug op het juiste pad te krijgen, maar dat kan natuurlijk niet zonder haar eerst een goed voorbeeld te tonen. 
Daarvoor hebben we jullie nodig! Kom mee en help Tiny terug op het goede Chiro-pad! Laten we haar tonen hoe het is om een echte animator te zijn!

Wat? Animatorcursus, een zesdaagse cursus waarmee je op een toffe manier het attest van animator in het jeugdwerk kan behalen! 
Wie? Om te kunnen deelnemen aan dezecursus, moet je minstens 16 jaar zijn of worden in het kalenderjaar van de cursus.
Waar? De West-Vlaamse animatorcursussen vinden plaats in Chirohuis de Karmel in Brugge 
Wanneer? Van dinsdag 26 december 2017 (11u) tot en met zondag 31 december 2017 (12u30)
Quanto costa? Je betaalt €140. Dit is inclusief overnachtingen, maaltijden, begeleiding, verzekering én reflectiemoment (hiervoor moet je apart inschrijven). In veel gemeenten krijg je (een deel van) de cursusprijs terugbetaald. 

Inschrijven doe je hierzo!